Pregătiţi fazanul ca în reţeta anterioară, apoi stropiţi-l cu unt, săraţi-l pe dinăuntru şi pe dinafară, acoperiţi carnea cu fâşii subţiri de slănină afumată şi puneţi în tava de friptură cu 1 cană de apă caldă, restul de unt, piper şi puţin cimbru.
Frigeţi la foc potrivit 60 minute, apoi întoarceţi pasărea şi adăugaţi vinul.
Continuaţi operaţia încă 30 minute, după care scoateţi friptura şi tăiaţi bucăţi.
Serviţi cu garnitură de legume şi salată asortată de murături.
Fazan la Grătar cu Sos Chimichurri din: fazan, ulei, sare, piper, patrunjel, usturoi, ardei, ulei, otet, chili, sare, piper. Este o rețetă care îmbină savoarea cărnii de fazan cu prospețimea și aromele intense ale sosului chimichurri. Acest fel de mâncare nu doar că impresionează prin combinația de gusturi și texturi, dar aduce și un strop […]
Fazan în Prosciutto cu Sos de Vin Alb din: fazan, prosciutto, ulei, sare, piper, vin, ceapa, usturoi, unt, supa, ierburi. Acest fel de mâncare rafinat este perfect pentru ocaziile speciale, combinând texturile și aromele pentru a crea o experiență culinară de neuitat. Oferă-ți ocazia de a impresiona oaspeții cu un preparat care nu doar că […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.