Aperitiv cu somon si caviar

Printeaza

Aperitiv cu somon si caviar din: somon afumat, cartofi, ulei de masline, sare, piper, smantana, caviar, marar.

Ingrediente: Aperitiv cu somon si caviar

  • 5-6 cartofi, feliati
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare de mare și piper
  • 250 g somon afumat, felii subtiri
  • 1/2 cana smantana
  • 50 g caviar
  • marar

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Stropiti feliile de cartofi cu ulei de masline. Coaceti timp de 10-15 minute. Scoateți din cuptor și intoarceti, mai gatiti inca 10-15 minute.

Scoateți din cuptor si pastrati deoparte.

Pe fiecare felie de cartof adaugati cate o felie de somon afumat, îndoind-o pentru a da senzatia de inaltime. Garnisiti cu cate 1 lingurita de smantana si aproximativ 1/4 linguriță de caviar.

Se orneaza cu marar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.