Aperitiv cu somon si caviar
PrinteazaAperitiv cu somon si caviar din: somon afumat, cartofi, ulei de masline, sare, piper, smantana, caviar, marar.
- 5-6 cartofi, feliati
- 1 lingura ulei de masline
- sare de mare și piper
- 250 g somon afumat, felii subtiri
- 1/2 cana smantana
- 50 g caviar
- marar
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C.
Stropiti feliile de cartofi cu ulei de masline. Coaceti timp de 10-15 minute. Scoateți din cuptor și intoarceti, mai gatiti inca 10-15 minute.
Scoateți din cuptor si pastrati deoparte.
Pe fiecare felie de cartof adaugati cate o felie de somon afumat, îndoind-o pentru a da senzatia de inaltime. Garnisiti cu cate 1 lingurita de smantana si aproximativ 1/4 linguriță de caviar.
Se orneaza cu marar.
Pofta buna!