Cheesecake cu visine si mascarpone

Printeaza

Cheesecake cu visine si mascarpone din: biscuiti, mascarpone, visine, zahar, lamai.

Ingrediente:Cheesecake cu visine si mascarpone

  • 350 g vişine fără sâmburi
  • 50 g biscuiţi
  • 200 g mascarpone
  • 6 linguri zahăr pudră
  • sucul a două lămâi

 

 

Mod de preparare:

Biscuiţii se pun într-o pungă care se închide ermetic şi se mărunţesc cu ajutorul unui sucitor. Apoi se repartizează în patru cupe. Se mixează 250 g vişine cu 3 linguri de zahăr pentru a obţine un sos de fructe.

Mascarpone se amestecă cu restul de zahăr şi sucul de lămâie.

Se repartizează alternativ în cupe cremă de mascarpone, fructe rămase şi sos de fructe. Se lasă la frigider 30 de minute înainte de servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.