Pasta aromata de masline din: masline, capere, usturoi, ulei, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 200 g măsline negre fără sâmburi 3 linguri capere 2 căţei usturoi 100 ml ulei o lingură suc proaspăt de lămâie sare piper Mod de preparare: In bolul unui mixer se pun măslinele fără sâmburi, caperele şi usturoiul feliat. Se mixează […]
Pasta aromata de sofran
PrinteazaPasta aromata de sofran din: sofran, apa.
Ingrediente Pasta aromata de sofran:
- 50 g pudra de sofran
- 120 ml apa
Mod de preparare Pasta aromata de sofran:
Se combina sofranul cu apa intr-un recipient, se pune la fiert, se gateste, amestecand continuu, pana cand mixtura semana cu o pasta deasa.
Se pune la racit.
Se depoziteaza la frigider intr-un recipient foarte bine inchis.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Pasta aromata de masline
Fasole aromata cu carne
Fasole aromata cu carne din: carne de porc, ceapa, morcov, fasole, ardei, rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne de porc împănată o ceapă un morcov un ardei gras 500 g fasole păstăi 2 roşii foarte bine coapte 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Carnea se taie cubulete şi se pune la […]
Crap în crustă aromată
Crap în crustă aromată din: crap, boia dulce, busuioc, ceapa, ulei de masline, coaja de lamaie, cimbru, piper alb, sare, ardei iute. Ingrediente: 4 bucati de crap, circa 250 g fiecare 1 lingura boia dulce 20 frunze busuioc 2 cepe mai mici, tocate 4 linguri ulei de masline 1 lingurita coaja de lamaie rasa marunt […]
Stiuca umpluta fiarta si aromata
O reteta absolut delicioasa de stiuca umpluta, fiarta din: stiuca, ceapa, untdelemn, paine, zahar, albus de ou, zarzavat de supa, zeama de lamaie, sare, piper, hrean, otet, miere si un morcov. Ingrediente: o ştiucă de 1,5 kg 3 cepe 120 ml untdelemn miezul de la o felie de pâine 20 g zahăr un albuş de […]
Supa de chimen aromata
Supa de chimen Ingrediente: 1 lingură untură 1 lingură faină sare 1 lingură chimen 1 morcov 1 păstârnac 1 ceapă 2 roşii 1 ardei gras 1 cartof Mod de preparare: Zarzavatul şi legumele se pun întregi la fiert, într-un litru şi un pic de apă .Când au fiert, se scot cu supiera se încinge […]