Tort raw vegan cu ananas

Printeaza

Tort raw vegan cu ananas din: migdale, curmale, afine, caju, ananas, vanilie, miere, ulei de cocos.

Ingrediente:Tort raw vegan cu ananas

Blat:

  • 100 g migdale hidratate
  • 100 g curmale uscate fără sâmburi
  • 30 g afine

Crema:

  • 200 g caju hidratat
  • 200 g ananas
  • 1 păstaie vanilie
  • 50 g ulei de cocos topit la bain mărie
  • 90 g miere
  • 1 vârf cuţit turmeric (opţional)

Umplutura:

  • 50 g ananas tăiat cubuleţe
  • 50 g afine

 

Mod de preparare:

Se mixează ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului cu lama in “S”. Nu se blen-dează foarte mult pentru ca migdalele să păstreze o textură crocantă.

Blatul se aşază într-o formă de tort cu fund detaşabil tapetată cu folie alimentară sau hârtie de copt.

Ingredientele pentru cremă se procesează în robotul cu lama în “S” sau in blenderul vertical până rezultă o cremă foarte fină. Se adaugă ananasul cubuleţe şi afinele.

Se amestecă, se pune peste blat si se da la congelator minim 4 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.