Tort raw vegan cu ananas
PrinteazaTort raw vegan cu ananas din: migdale, curmale, afine, caju, ananas, vanilie, miere, ulei de cocos.
Blat:
- 100 g migdale hidratate
- 100 g curmale uscate fără sâmburi
- 30 g afine
Crema:
- 200 g caju hidratat
- 200 g ananas
- 1 păstaie vanilie
- 50 g ulei de cocos topit la bain mărie
- 90 g miere
- 1 vârf cuţit turmeric (opţional)
Umplutura:
- 50 g ananas tăiat cubuleţe
- 50 g afine
Mod de preparare:
Se mixează ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului cu lama in “S”. Nu se blen-dează foarte mult pentru ca migdalele să păstreze o textură crocantă.
Blatul se aşază într-o formă de tort cu fund detaşabil tapetată cu folie alimentară sau hârtie de copt.
Ingredientele pentru cremă se procesează în robotul cu lama în “S” sau in blenderul vertical până rezultă o cremă foarte fină. Se adaugă ananasul cubuleţe şi afinele.
Se amestecă, se pune peste blat si se da la congelator minim 4 ore.
Pofta buna!