Fursecuri fine cu nuci

Printeaza

Fursecuri fine cu nuci din: unt, zahar, oua, vanilie, esenta de migdale, faina.

Ingrediente:Fursecuri fine cu nuci

  • 250 g unt moale
  • 200 g zahăr
  • 4 gălbenuşuri
  • extract pur de vanilie
  • esenţă naturală de migdale
  • 400 g făină

 

Mod de preparare:

Se amestecă 250 g unt moale cu 200 g zahăr, se adaugă 4 gălbenuşuri, extract pur de vanilie, esenţă naturală de migdale şi apoi 400 g făină. Din aluat se formează bile care se apasă în mijloc cu degetul; în locul astfel format se pune o jumătate de miez de nucă.

Fursecurile se aşază în tava tapetată cu hârtie de copt şi se dau la cuptor, la foc mediu, 45 de minute.

Când s-au răcit, se pudrează cu zahăr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.