Reteta zilei: Tarta cu dovleac si branza

Printeaza

Tarta cu dovleac si branza din: aluat de patiserie, dovleac, smantana, oua, branza albastra, sare, piper.

Ingrediente: 

  • 300gr aluat de patiserie
  • 200gr dovleac
  • 100 ml smantana
  • 2 ouă
  • 70gr brânză albastră
  • sare si piper

 

 

Mod de preparare:

Taiati cuburi dovleacul.

Tarta cu dovleac si branza

Intindeti foaia de aluat si transferati intr-o tava, intepati cu o furculita.

Tarta cu dovleac si branza

Bateti ouăle și smantana într-un castron. Se condimentează cu sare și piper.

Răspândiți cubulețele de dovleac uniform peste aluat.

Tarta cu dovleac si branza

Se toarnă amestecul de ou peste dovleac.

Se rupe brânza albastră și se presară peste.

Tarta cu dovleac si branza

Coaceți la 200C timp de aproximativ 20-25 minute.

Tarta cu dovleac si branza

Tarta cu dovleac si branza

Tarta cu dovleac si branza

 

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

Tarta cu dovleac si scortisoara

Tarta cu dovleac si scortisoara din: faina, zahar, unt, oua, dovleac, fulgi de migdale, scortisoara. Ingrediente: Pentru aluat: 400 g făină 3 linguri zahăr 350 g unt 3 ouă Pentru umplutura: 400 g dovleac curăţat 1 linguriţă scorţişoară 3 linguri zahăr 1 lingură apă 100 g fulgi de migdale Mod de preparare: Pentru aluat, frămânţi […]

Tarta cu dovleac si mere

Tarta cu dovleac si mere din: faina, unt, zahar, oua, dovleac, mere, zahar, mascarpone, scortisoara. Ingrediente: 290 g făină 60 g unt 100 g zahăr 1 ou 1 praf de sare 1 lingură apă 500 g dovleac curăţat 1 kg mere 200 g zahăr 250 g mascarpone 2 ouă 2 linguriţe scorţişoară   Mod de preparare: […]

 

Tarta cu dovleac si nuci

Tarta cu nuci si dovleac

Tarta cu nuci si dovleac din: faina, zahar, nucsoara, praf de copt, sare, apa, oua, unt, ghimbir, dovleac, frisca, zahar brun, nuci, arome. Ingrediente: 1 1/3 cană făină 2 linguri zahăr câte un vârf de cuţit de nucşoară, praf de copt şi sare 1 gălbenuş 2 linguri apă rece 150 g unt opţional 2 linguri […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.