Peste la disc cu patrunjel si busuioc verde
PrinteazaPeste la disc cu patrunjel si busuioc verde din: peste, sare, untdelemn, suc de rosii, usturoi, patrunjel si busuioc verde.
Ingrediente:
- pproximativ 400 g peşte de persoană
- sare
- untdelemn
- suc de roşii
- usturoi
- pătrunjel şi busuioc verde
Mod de preparare:
Peste la disc cu patrunjel si busuioc verde: Peştele, curăţat şi eviscerat, se taie în porţii mari şi se sărează.
Se încălzeşte puternic untdelemnul în disc, se pun cu grijă bucăţile în untdelemn (cu o furculiţă cu coada lungă) şi se prăjesca pana devin rumene şi crocante.
Usturoiul curăţat se zdrobeşte cu sare şi puţin untdelemn şi se amestecă împreună cu pătrunjelul şi cu busuiocul în suc de roşii. Se poate servi cu mămăliguţă.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- peste pe disc
- peste la disc