Saratele cu branza de vaca din: faina, branza de vaca, unt, smantana, oua, sare, chimen, susan. Ingrediente: 350 g făină 250 g brânză (de preferinţă de vacă) 150 g unt 100 g smântână 2 ouă (un ou pentru compoziţie şi unul pentru uns) câte 1 linguriţă sare, chimen, susan Mod de preparare: Se amestecă […]
Saratele cu branza si chimen din: faina, telemea, bicarbonat, lapte, margarina, lapte batut, ou, chimen. Ingrediente: 500 g făină 250 g telemea 1 linguriţă bicarbonat 1 lingură lapte dulce 250 g margarină 200 ml lapte bătut 1 ou 2 linguriţe chimen Mod de preparare: Cu 1 oră înainte de preparare, scoţi ingredientele din frigider. Dai […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.