Paine umpluta cu piept de pui din: piept de pui, ceapa, ardei, morcovi, telina, usturoi, ulei, faina, zeama de lamaie, smantana, paine, sare, piper. Ingrediente: 2 bucăţi piept de pui, dezosate, fără piele 1 ceapă 1 ardei gras verde 2 morcovi 4 tije de ţelină 3 căţele usturoi 2 linguri ulei 2 linguriţe făină albă 125 […]
Reteta zilei: Paine cu unt de arahide
PrinteazaPaine cu unt de arahide din: apa, unt de arahide, faina, faina de graham, zahar brun, sare, drojdie.
Ingrediente:
- 1,25 cești de apă
- 1/2 cană de unt de arahide
- 1/2 cești de făină
- 1 cană de făină de graham
- 3 linguri de zahăr brun
- 1 linguriță de sare
- 1 pachet drojdie
Mod de preparare:
Puneti drojdia in apa si lasati putin.
Combinați apoi toate ingredientele și amestecați. Frământați bine.
Lasati la dospit cel putin o ora.
Transferati intavi in care ati pus hartie de copt.
Coaceti la 170C aproximativ 1 ora.
Lasati sa se raceasca, taiati si serviti.
Paine cu unt de arahide
Pofta buna!
poate iti place si:
Paine cu dovlecei si ou din: dovlecei, faina, praf de copt, zahar, sare, oua, unt, nucsoara, unt, patrunjel. Ingrediente: 700 g dovlecei 400 g făină 2 linguriţe praf de copt 2 linguriţe zahăr o linguriţă sare 2 ouă 170 g unt topit nucşoară unt pentru tăvi o legătură pătrunjel Mod de preparare: Dovleceii se curăţă […]
Pâine de Secară Tradițională din: faina de secara integrala, apa, drojdie, sare, miere, seminte de chimen. Pâinea de secară este un aliment de bază în multe culturi, apreciată pentru gustul său distinctiv și beneficiile sale nutriționale. Această rețetă redă esența și autenticitatea, oferindu-vă o pâine de secară sățioasă și aromată, perfectă pentru orice masă a […]
Pofta buna!