Pulpa de miel la frigare din: pulpa de miel, usturoi, sare, piper, maghiran, lamaie, ulei. Ingrediente: 1 pulpă de miel, aproximativ de 2 kg 4 căţei de usturoi sare piper maghiran suc de lămâie ulei Mod de preparare: Se spală carnea şi se înţeapă cu un cuţit în mai multe locuri. Se împănează în crestături cu […]
Reteta zilei: Pulpa marinata de miel la gratar
PrinteazaPulpa marinata de miel la gratar din: pulpa de miel, vin rosu, sos de soia, ulei de masline, coriandru, dafin, usturoi.
Ingrediente:
- 1 pulpa de miel
- 1 cană de vin roșu
- 3 linguri sos de soia
- 1/4 cesti de ulei de măsline
- 3/4 cana coriandru tocat
- 1 frunza de dafin
- 2 catei usturoi feliat
Mod de preparare:
Combinați ingredientele de marinată. Marinati carnea pentru 4-5 ore.
Incalziti gratarul. Puneti pulpa de miel pe gratar si rumeniti pe toate partile, aproximativ 25-30 de minute, ungand cu marinata constant.
Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.
Pulpa marinata de miel la gratar
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpa de miel cu lamaie
Pulpa de miel cu lamaie din: pulpa de miel, usturoi, cimbru, lamai, cartofi, ulei, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: 1 pulpă de miel (din spate) 6 căţei de usturoi 1 lingură cimbru 2 lămâi zemoase 1 kg cartofi noi ulei sare piper 1 fir de rozmarin Mod de preparare: Incingeţi cuptorul la treapta 3. Curăţaţi […]
Pofta buna!