Sos picant de rosii cu usturoi din: rosii, ceapa rosie, usturoi, coriandru, lime, ardei iute, chimen, oregano, sare de mare, zahar. Ingrediente: 500 g rosii din conserva 1 ceapa rosie, tăiata bucăți 4 catei de usturoi ½ legatura coriandru sucul de la 1 lime ¼ ceasca ardei iute ½ lingurita chimen ½ linguriță oregano uscat […]
Sos chili pentru friptura din: zeamă de la carnea de vită, pastă de roşii, pastă de chili, zeama de lămâie. Ingrediente: 1/3 cană zeamă de la carnea de vită 2 linguriţe pastă de roşii 1 linguriţă pastă de chili zeama de la o lămâie Mod de preparare: Prăjiţi într-o tigaie ceea ce rămâne din amestecul în […]
Sos chili pentru fripturi din: zeamă de la carnea de vită, pastă de roşii, pastă de chili, zeama de lămâie. Ingrediente: 1/3 cană zeamă de la carnea de vită 2 linguriţe pastă de roşii 1 linguriţă pastă de chili zeama de la o lămâie Mod de preparare: Prăjiţi într-o tigaie ceea ce rămâne din amestecul în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.