Burgeri de sezon

Printeaza

Burgeri de sezon. Originea burgerilor poate fi urmărită în secolul al XIX-lea, iar în Statele Unite ale Americii se consideră că aceștia au devenit populari în jurul anilor 1900. Primul burger servit într-o chiflă a fost creat de Louis Lassen în New Haven, Connecticut, în 1900.

Ingredientele de bază ale unui burger clasic includ chifla de pâine, chiftelele de carne, garnitura și sosurile. Carnea folosită poate fi de vită, porc, pui, pește sau fructe de mare, iar alternativele vegetariene/vegane pot folosi legume, soia, fasole sau alte surse vegetale de proteine.

Chiftelele pentru burgeri pot fi realizate în mai multe feluri. Unele rețete folosesc carne tocată simplă, în timp ce altele adaugă ou, pesmet sau condimente pentru a da o aromă specifică. Există, de asemenea, variante populare precum burgerii de vită Kobe sau burgerii de ton.

Burgeri de sezon

Retete

Reteta zilei: Burgeri de curcan cu cartofi dulci si salata de varza

Reteta zilei: Burgeri de miel cu salata

Reteta zilei: Burgeri de legume cu quinoa

Burgeri de ciuperci şi năut

Reteta zilei: Burgeri pe pat de ciuperci cu sos de rosii

Burgeri de sezon

Burgeri de curcan cu bacon
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.