Reteta zilei: Piept de pui cu legume la tigaie
PrinteazaPiept de pui cu legume la tigaie din: piept de pui, ceapa, usturoi, ardei gras, ardei iute, ceapa verde, zahar, pasta de fasole neagra, sos de soia, ulei, coriandru, orez.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ceapă
- 2 catei usturoi
- 1 ardei gras
- 1 ardei iute
- 1 legatura ceapă verde
- 1 linguriță zahăr
- 1½ lingură pasta de fasole neagră
- 1½ linguriță sos de soia
- 1 lingură ulei
- coriandru, după gust
- orez fiert, pentru servire
Mod de preparare:
Pregatiti ingredientele.
Se încălzește tigaia la foc mediu-mare, se adaugă uleiul, usturoiul și ceapă și se prăjesc un minut. Adăugați puiul și amestecati. Se adaugă sosul de soia și ceapa verde și se gătește 2-3 minute. Reduceți focul la mediu și adăugați ardeii. Gatiti inca 5 minute.
Adăugați zahărul, pasta de fasole neagră și amestecați încă 2 minute.
Se presara cu coriandru și se servește cu orez.
Piept de pui cu legume la tigaie
Pofta buna!