Reteta zilei: Piept de pui cu legume la tigaie

Printeaza

Piept de pui cu legume la tigaie din: piept de pui, ceapa, usturoi, ardei gras, ardei iute, ceapa verde, zahar, pasta de fasole neagra, sos de soia, ulei, coriandru, orez.

Piept de pui cu legume la tigaie

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapă
  • 2 catei usturoi
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura ceapă verde
  • 1 linguriță zahăr
  • 1½ lingură pasta de fasole neagră
  • 1½ linguriță sos de soia
  • 1 lingură ulei
  • coriandru, după gust
  • orez fiert, pentru servire

Mod de preparare:

Pregatiti ingredientele.

Piept de pui cu legume la tigaie

Se încălzește tigaia la foc mediu-mare, se adaugă uleiul, usturoiul și ceapă și se prăjesc un minut. Adăugați puiul și amestecati. Se adaugă sosul de soia și ceapa verde și se gătește 2-3 minute. Reduceți focul la mediu și adăugați ardeii. Gatiti inca 5 minute.

Piept de pui cu legume la tigaie

Adăugați zahărul, pasta de fasole neagră și amestecați încă 2 minute.

Se presara cu coriandru și se servește cu orez.

Piept de pui cu legume la tigaie

Piept de pui cu legume la tigaie

Piept de pui cu legume la tigaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.