Pilaf de orez cu prune uscate din: orez, prune uscate, ceapa, zahar, sare, ardei capia si ulei. Ingrediente: 250g orez 300g prune uscate sau afumate 1 ceapă mijlocie 1 lingură cu zahăr sare 1 ardei capia roşu 3-4 linguri cu ulei Mod de preparare: Spălaţi orezul cu apă rece, scurgeţi în sită. Curăţaţi […]
Pilaf de pui si legume din: pui, morcovi, ceapa, ardei, orez, sare, piper. Ingrediente: 1 pui 2 morcovi 1 ceapă 1 ardei gras 1 cană orez 1 legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: Porţionezi puiul şi îl fierbi. îl spumu-ieşti, apoi pui legumele tăiate după dorinţă. Laşi la fiert până când carnea este […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.