Pilaf de morcovi

Printeaza

O reteta gustoasa de pilaf de morcovi din: orez, morcovi, pastarnac, unt si verdeata.

Ingrediente: Pilaf de morcovi

  • 75 g orez
  • 70 g morcovi
  • 50 g păstârnac
  • 15 g unt
  • 1 legătură de verdeaţă

 

Mod de preparare:

Pui să fiarbă 1 l de apă şi când clocoteşte pui zarzavatul întreg.

După ce a fiert, îl scoţi, strecori zeama şi în ea pui să fiarbă orezul.

Adaugi morcovul tăiat cuburi, unt, sare, verdeaţa tăiată mărunt.

Laşi să fiarbă până ce scade apa complet.

Il aduci la masă cu unt deasupra.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Pilaf de orez cu prune uscate

Pilaf de orez cu prune uscate din: orez, prune uscate, ceapa, zahar, sare, ardei capia si ulei. Ingrediente: 250g orez 300g prune uscate sau afumate 1 ceapă mijlocie 1 lingură cu zahăr sare 1 ardei capia roşu 3-4 linguri cu ulei     Mod de preparare: Spălaţi orezul cu apă rece, scurgeţi în sită. Curăţaţi […]

 

Pilaf de pui si legume

Pilaf de pui si legume

Pilaf de pui si legume din: pui, morcovi, ceapa, ardei, orez, sare, piper. Ingrediente: 1 pui 2 morcovi 1 ceapă 1 ardei gras 1 cană orez 1 legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Porţionezi puiul şi îl fierbi. îl spumu-ieşti, apoi pui legumele tăiate după dorinţă. Laşi la fiert până când carnea este […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.