Reteta zilei: Placinta cu carne de curcan si legume

Printeaza

Placinta cu carne de curcan si legume din: ulei de masline, ceapa, carne de curcan, morcovi, telina, bacon, sare de mare, piper, paprika, supa de pui, conopida.

Ingrediente: Placinta cu carne de curcan si legume

  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 1 kg carne tocata de curcan
  • 2 căni morcovi tocati
  • 2 căni de telină tocata
  • 6 felii bacon
  • ½ lingurița sare de mare
  • 1 linguriță piper negru
  • ½ linguriță paprika
  • 1 cană supa de pui
  • 2 conopide fierte

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Încălziți jumătate din uleiul de măsline într-o tigaie foarte mare. Gatiti ceapa timp de 15 minute. Adăugați bacon si mai gatiti aproximativ 10 minute.

Placinta cu carne de curcan si legume

Adăugați morcovii și țelina și gatiti timp de 10 minute. Adăugați carnea si rumeniti cateva minute.

Condimentati cu sare, piper și paprika.

Se adaugă supa și se gătește inca 10-15 minute pana cand lichidul a fost absorbit mai bine de jumatate.

Placinta cu carne de curcan si legume

Dati conopida la blneder impreuna cu restul de ulei.

Placinta cu carne de curcan si legume

Transferati amestecul din tigaie intr-o tava.

Placinta cu carne de curcan si legume

Adaugati conopida deasupra.

Placinta cu carne de curcan si legume

Coaceti timp de 30 de minute. Serviti preparatul cald.

Placinta cu carne de curcan si legume

Placinta cu carne de curcan si legume

Placinta cu carne de curcan si legume

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Placinta in 4 straturi

Placinta in 4 straturi

Placinta in 4 straturi din: oua, faina, unt, smantana, otet, sare, piper, cascaval, slanina, boia. Ingrediente: Pentru aluat: 350 g unt 1/2 kg făină 2 ouă 5 linguri de smântână 2 linguri de oţet un praf de sare Pentru umplutură: chimen cimbru 5 ouă 2 pahare de smântână 1 lingură cu piper negru măcinat 700 […]

 

Placinta cu sunca si cascaval

Placinta cu sunca si cascaval

Placinta cu sunca si cascaval din: faina, unt, sunca, oua, frisca, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 200 g făină 100 g unt 200 g şuncă 3 ouă 250 ml frişcă lichidă 125 g caşcaval 1/2 linguriţă sare piper 5 linguri apă   Mod de preparare: Frământă un aluat din făină, unt, sare şi apă. Impătureşte-l în […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.