Reteta zilei: Sandwich-uri calde cu branza si sunca
PrinteazaSandwich-uri calde cu branza si sunca din: chifle, sunca, branza, unt, zahar brun, dijon, sos worcestershire, seminte de mac.
- 12 chifle, taiate in jumatati
- 12 felii de sunca
- 6 felii brânză provolone
- 4 linguri unt
- 1 lingură zahăr brun
- 1-½ lingurițe muștar dijon
- 1-½ lingurițe sos worcestershire
- ¼ lingurita semințe de mac
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 160C.
Asezati hartie intr-o tava de copt. Asamblați sandvișurile cu o felie de șuncă și o jumătate de felie de brânză.
Așezați sandvișurile pe foaia de copt.
Într-un bol mic combinați untul, zahărul, muștarul și sosul Worcestershire. Dati la microunde aproximativ 30-60 de secunde. Adăugați semințele de mac și amestecați până ;a omogenizare.
Presărați amestecul de unt uniform peste sandvișuri.
Dați la cuptor aproximativ 10 minute.
Serviți calde.
Sandwich-uri calde cu branza si sunca
Pofta buna!