Reteta zilei: Legume la cuptor cu cimbru

Printeaza

Legume la cuptor cu cimbru din: dovlecel, zucchini, broccoli, ceapa rosie, ardei gras, ciuperci, otet balsamic, ulei de masline, cimbru.

Ingrediente: Legume la cuptor cu cimbru

  • 1 dovlecel feliat
  • 1 zucchini feliaț
  • 2 căni broccoli
  • 1/2 ceapă roșie, tocată
  • 1 ardei gras tocat
  • 6 ciuperci tăiate în sferturi
  • 2 linguri oțet balsamic
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 1/4 lingurita de cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C.

Adaugati dovleceii, broccoli, ceapa, ardeiul și ciupercile într-un vas de copt.

Legume la cuptor cu cimbru
Condimentează cu sare și piper. Adăugați ulei de măsline, oțet balsamic și cimbru.

Amesteaca sa se combine.

Legume la cuptor cu cimbru

Da la cuptor aproximativ 15 minute.

Serveste imediat!

Legume la cuptor cu cimbru

Legume la cuptor cu cimbru

Legume la cuptor cu cimbru

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Legume fripte la cuptor

Legume fripte la cuptor din: dovlecei, vanata, ardei rosii, ceapa rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 2 dovlecei tăiaţi în bucăţi pe lungime 1 vânătă tăiată în bucăţi 2 ardei roşii tăiaţi fâţii 4 cepe roşii tăiate în jumătate 6-8 ciuperci 80 ml ulei de măsline 4 căţei de usturoi pisaţi […]

 

 

Legume la cuptor cu cascaval si sos de rosii

Legume la cuptor cu cascaval si sos de rosii

Legume la cuptor cu cascaval si sos de rosii din: vânătă, dovlecel, ceapă, ardei gras, pătrunjel, sare, piper, cascaval, ulei, suc de rosii. Ingrediente: 1 vânătă 1 dovlecel 1 ceapă 1 ardei gras pătrunjel sare piper caşcaval ras ulei 3 linguri suc de roşii   Mod de preparare: Speli legumele, iar ardeiului îi elimini seminţele şi, cotorul. Toci pătrunjelul. […]

 

 

Legume fripte în cuptor

Reteta zilei: Legume la cuptor cu sos de mustar si miere

Legume la cuptor cu sos de mustar si miere din: cartofi, morcovi, fasole verde, ceapa, mustar, miere, otet de mere, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente:  cartofi, cuburi 2 morcovi, tăiați pe lungime 2 cesti fasole verde 1 ceapă, tocată mărunt Ingrediente sos: 3 linguri muștar 1 lingură de miere 1 lingură oțet de cidru […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.