Chiftele de cartofi din: cartofi, ou, ceapa, ciuperci, faina, ulei, sare, piper, smantana. Cartofii sunt o sursă bogată de carbohidrați, care furnizează energie organismului.
Cartofii conțin potasiu, un mineral important pentru menținerea sănătății inimii și a sistemului nervos. Sunt o sursă importantă de vitamina C, care ajută la menținerea sistemului imunitar sănătos
Ingrediente:
3 cartofi decojiti
1 ou
1/2 ceapa tocata marunt
2/3 cana de ciuperci
3 linguri de făină
4 linguri de ulei de măsline
sare si piper
smântână, pentru servire
Mod de preparare:
Radeți cartofii, adaugati într-un castron si scurgeți orice lichid.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie. Căliti ceapa cateva minute, apoi adaugati ciupercile și gătiti 5 minute.
Adăugați ciupercile și oul peste cartofi. Se amestecă împreună.
Apoi adăugați făina și amestecați din nou.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Formati chiftele si aplatizati. Prajiti aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Chiftele din varza si cartofi din: varza, cartofi, faina, usturoi, sare, piper, ulei si marar. Ingrediente: 1 varza mica 2 cartofi 4 linguri de faina usturoi sare piper ulei o legatura de marar Mod de preparare: Tocam varza marunt, o frecam cu sare si o lasam cateva minute in apa fiarta. Cartofii ii dam […]
Chiftele de cartofi in malai din: cartofi, oua, malai, cascaval, sare, piper. Ingrediente: un kg cartofi noi 2 ouă 100 g mălai fin 50 g caşcaval sare piper Mod de preparare: Cartofii curăţaţi se pun la fiert 10 minute. Se pasează apoi şi se amestecă cu ouăle si caşcavalul. Se potriveşte gustul de sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.