Maioneza simpla cu mustar din: galbenus, zeama de lamaie, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 gălbenuş zeama de la o jumătate de lămâie ulei (atât cât cere până la obţinerea consistenţei) sare piper Mod de preparare: Se amestecă bine muştarul cu gălbenuşul, întotdeauna într-un singur sens, folosindu-se o lingură de lemn, uleiul turnându-se treptat, […]
Maioneza cu usturoi si lamaie din: galbenus, lamaie, ulei, usturoi. Ingrediente: 1 gălbenuş zeama de la o jumătate de lămâie ulei usturoi zdrobit Mod de preparare: Se amestecă bine mustarul cu gălbenuşul, întotdeauna într-un singur sens, folosindu-se o lingură de lemn, uleiul turnându-se treptat, pe măsură ce se încorporează amestecului. Se adaugă usturoiul […]
Sos de mango cu coriandru din: mango, lime, ceapa, coriandru, sare. Ingrediente: 1 mango, decojit și tăiat sucul de la 1/4 lime 2 linguri ceapa rosie, tocata 1 lingura coriandru tocat 1 praf sare Mod de preparare: Decojiti, spalati si taiati mango, ceapa si coriandru. Adăugați într-un castron mediu și amestecați împreună. Stoarceti lamaia […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.