Biscuiti fara zahar cu cocos din: caise, banane, chia, tahini, lamaie, fulgi de cocos, fulgi de ovaz. Ingrediente: 3 caise 3 banane 1 lingură seminţe de chia 1 lingură tahini 1/2 linguriţă zeamă de lămâie 100 g fulgi de cocos măcinaţi 50 g fulgi de ovăz Mod de preparare: Se pasează 3 caise şi […]
Reteta zilei: Biscuiti cu ricotta
PrinteazaBiscuiti cu ricotta din: faina, ricotta, praf de copt, unt, sare, zahar.
- 2 căni de făină
- 2 căni de brânză ricotta
- 1 linguriță praf de copt
- 8 linguri unt topit
- 1/4 linguriță sare
- 1/4 cană zahăr
Mod de preparare:
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, ricotta, untul topit și sarea.
Se amestecă până se omogenizează.
Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 1 1/2 ore.
Împărțiți aluatul în 18 bucăți egale.
Aplatizați aluatul cu palma.
Luați cate o bucata de aluat. Scufundați în zahăr, apoi împăturați într-un semicerc.
Se înmoaie din nou în zahăr și se îndoaie în jumătate pentru a forma un triunghi.
Scufundați triunghiul în zahăr. Repetați procesul cu restul de aluat.
Preîncălziți cuptorul la 190C.
Așezați triunghiurile pe o foaie de copt intr-o tava.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Lasati sa se raceasca si apoi serviti.
Biscuiti cu ricotta
Pofta buna!
poate iti place si:
Biscuiti fara zahar cu cocos
Ricotta cu biscuiti si fructe
Ricotta cu biscuiti si fructe din: biscuiti, frisca, zahar, ricotta, lamaie, fructe, unt. Ingrediente: 400 g biscuiţi obişnuiţi 300 ml frişcă 150 g zahăr pudră 450 g ricotta cremoasă coaja rasă de la o lămâie 1 plic cu zahăr vanilat fructe de sezon (cireşe, afine), pentru decor 100 g unt o formă metalică, înaltă […]
Pofta buna!