Mere in aluat cu bere din: bere, lapte, oua, portocala, zahar, unt, ulei, sare, faina, mere. Ingrediente: 150 ml bere blondă 150 ml lapte 2 ouă 1 portocală 5 linguri zahăr 50 g unt 2 linguri ulei 1 praf de sare faină, cât cuprinde 4 mere Mod de preparare: Combini laptele cu berea, adaugi […]
Cordon bleu din aluat de cartofi din: cartofi, unt, oua, sare, faina, boia, cascaval, sunca, pesmet. Ingrediente: 500 g cartofi 500 g unt 2 ouă sare 150-200 g făină pesmet boia 100 g caşcaval 100 g şuncă Mod de preparare: Pentru aluat se pun la fiert cartofii curăţaţi, în apă cu puţină sare. Se […]
Reteta aluat fraged din: unt, zahar, sare, oua, faina, praf de copt, lapte, rom. Ingrediente: 200 g unt zahăr 1 praf sare 3 ouă întregi 250 g făină 1/2 linguriţă praf de copt puţin lapte esenţă de rom şi coajă rasă de lămâie Mod de preparare: Untul se freacă cu zahărul până devine spumă, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.