Dovlecei la tigaie cu usturoi și ierburi proaspete din: dovlecei, ulei de masline extravirgin, usturoi, menta, patrunjel, cimbru, sare, piper, suc de lamaie. Ingrediente: 2 dovlecei medii, tăiați în felii subțiri 2 linguri de ulei de măsline extra virgin 3 căței de usturoi, tocați fin O mână de ierburi proaspete (mentă, pătrunjel, cimbru), tocate […]
Dovlecei la tigaie cu ierburi aromatice din: dovlecei, ulei de masline, usturoi, cimbru, oregano, sare, piper. Ingrediente: 2 dovlecei medii 2 linguri de ulei de măsline 2 căței de usturoi (opțional) 1 linguriță de cimbru uscat 1 linguriță de oregano uscat Sare și piper după gust Mod de preparare: Spălați și tăiați capetele […]
Crochete de dovlecei cu feta din: zucchini, sare, oua, feta, oregano, ceapa, piper, proteina de soia, unt. Zucchini este o legumă săracă în calorii și bogată în nutrienți. Este o sursă bună de fibre, vitamina C, vitamina A, potasiu și antioxidanți. Consumul regulat de zucchini poate sprijini sănătatea digestivă, poate îmbunătăți sistemul imunitar, poate promova […]
Dovlecei la grătar cu măsline și brânză din: dovlecei, masline negre, branza feta, ulei de masline, usturoi, sare, piper, suc de lamaie. Această rețetă simplă și delicioasă de dovlecei la grătar cu măsline și brânză este o opțiune perfectă pentru un preparat ușor și plin de arome. Iată pașii pentru a pregăti această mâncare: […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.