Paste cu carne tocata de curcan si sos din: carne tocata de curcan, paste, sos pesto, rosii, spanac, usturoi, parmezan, ulei de masline. Ingrediente: ½ kg carne tocata de curcan 1 pachet paste 1 cana sos pesto 1 cutie rosii, maruntite 250 g spanac 2 catei de usturoi, tocat 1 1/2 cupe parmezan, ras ulei de […]
Reteta zilei: Paste cu sos de smantana
PrinteazaPaste cu sos de smantana din: paste, smantana, unt, parmezan, sare, piper.
- 1 cana paste
- 1/2 cana smantana
- 2-3 linguri unt
- 1 cana parmezan ras, plus pentru servire
- sare si piper, dupa preferinta
Mod de preparare:
Gatiti pastele al dente si scurgeti intr-o strecuratoare.
Topiti untul într-o tigaie antiaderentă, adăugați smântâna și combinati totul bine. Gatiti la foc mic.
Apoi adaugati sare, piper și aduceți la fierbere. Apoi, adăugați parmezanul și amestecați bine.
Incorporati pastele fierte și combinați totul bine.
Se servesc fierbinti, garnisite cu parmezan, dupa gust.
Paste cu sos de smantana
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste cu bacon si sos de branza
Paste cu bacon si sos de branza din: paste, bacon, porumb, ardei iute, usturoi, miere, patrunjel, vin alb, galbenus, parmezan. Ingrediente: 400 g paste 300 g bacon, maruntit 200 g porumb ½ ardei iute, tocat 6 catei usturoi, tocat 1 lingură de miere ¼ ceașca pătrunjel proaspăt, tocat ½ ceașca vin alb 3 gălbenușuri de […]
Paste cu sos de spanac si ciuperci
Paste cu sos de spanac si ciuperci din: paste, spanac, ciuperci, ceapa, usturoi, margarina, ulei, zeama de lamaie, otet, sare. Ingrediente: 500 g paste 300 g spanac 200 g ciuperci 1 ceapă 1 căpăţână de usturoi 100 g margarină 1 lingură de ulei zeamă de lămâie oţet sare Mod de preparare: Ceapa se curăţă, […]
Paste in sos de masline
Paste in sos de masline din: paste, masline, ulei, usturoi, ardei, ansoa, capere. Ingrediente: 500 g paste 150 g măsline negre fără sâmburi 3 linguri ulei 2 căţei usturoi un ardei iute uscat 6 fileuri anşoa 500 g roşii conservate 2 linguri capere Mod de preparare: In ulei încins se pun la călit usturoiul, […]
Pofta buna!