Reteta zilei: Tocanita de pipote si inimi de pui
PrinteazaO reteta simpla si gustoasa de tocanita de pipote si inimi de pui din: pipote si inimi de pui, ceapa, bulion, sare, piper si vegeta.
Ingrediente:
- 1 kg pipote si inimi de pui
- 4 cepe
- bulion
- sare
- piper
- vegeta
Mod de preparare:
Se spala si se pun la fiert intr-o cratita potrivita pipotele si inimile de pui.
Prima apa se arunca pentru a elimina toxinele ce ies la suprafata in urma fierberii.
Se pun apoi din nou la fiert.
Cand incep sa fiarba se adauga o lingura de vegeta, sare si piper.
Se curata si se toaca marunt 4 cepe si se adauga in cratita.
Se lasa la fiert mai bine de jumatate de ora, timp in care se amesteca.
Se adauga aoi 3-4 linguri de bulion si se mai lasa la fiert aproximativ jumatate de ora sa scada.
In ultimele 10-15 minute se amesteca frecvent pentru a evita lipirea de cratita.
Se serveste calda fie cu diferite garniture, fie cu diferite salate.
Tocanita de pipote si inimi de pui
Pofta buna!
Foarte buna tocanita!
O sa fac si eu tocanita asta
Aoleo, vai de capul tau, asta care ai postat reteta! In primul rand maruntaiele puse la fiert se spumeaza eventual… spuma nu e compusa din “toxine” ci din proteine coagulate.
In al doilea rand, daca tot elimini “toxinele” la ce dracu mai pui vegeta?! De ce nu pui si niste stricnina, ca tot otrava e si aia.
daca habar nu aveti nu mai postati tampenii de retete, ca le citesc tot felul de idioate si isi otravesc copii cu vegeta si delikat si alte porcarii de genul asta!
Din spatele tastaturii vad ca se comenteaza cu “eu ro” si este un fel de “chef”, mester … chef sau ceva de genul asta, tot felul de pipitze sau pipitoi cu valente de bucatari mari.
In primul rand, sa ne punem de acord, hai sa folosim un limbaj mai adecvat ca nu esti la ma-ta-n carciuma aici. In al 2-lea rand, sa mananci tu proteinele coagulate cu tot neamul tau, si-n al 3-lea rand, cand mai treci pe aici, daca mai treci…ciocul mic si joc de glezne