Ciorba de loboda cu kaizer afumat

Printeaza

 

O reteta de ciorba de laboda, kaizer, ceapa verde, usturoi, marar, lapte acru, faina, otet si sare.

Ingrediente: Ciorba de loboda cu kaizer afumat

  • 4-5 legături de lobodă roşie
  • 600 g kaizer afumat
  • 5 fire ceapă verde
  • 5 căţei de usturoi
  • 1 legătură mărar
  • 1 ceaşcă lapte acru (sau iaurt)
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri lapte
  • 3 l apă
  • oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-o oală cu apa rece fierbi kaizerul afumat spălat şi tăiat bucăţi potri­vite. Când kaizerul e aproape fiert, adaugi loboda şi după 10-15 minute usturoiul pisat, măra­rul şi ceapa tocate.

Pui şi făina desfăcută în lapte şi potriveşti de sare şi piper.După ce dă în câteva clocote acreşti ciorba cu oţet şi o dregi cu laptele acru.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.