Supa de galusti verzi

Printeaza

 

O reteta de supa de galusti verzi cu spanac, oua, faina, boia dulce, morcov, patrunjel, telina, cartofi, sare, piper.Supa de galusti verzi

Ingrediente:

  • 500 g spanac
  • 2 ouă
  • 3 linguri făină
  • 1 lingură boia dulce
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 1 cartof
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovul, rădăcina de pătrunjel, ţelina şi cartoful şi le pui la fiert în apă cu sare. Speli spanacul, îl fierbi în apă clocotită cu sare 5 minute, apoi îl scurgi foarte bine şi îl pasezi.

Amesteci piureul de spanac cu ouăle, făina, boiaua, sare şi piper după gust. După ce au fiert rădăci- noasele, strecori zeama şi o pui din nou la fiert.

Când clocoteşte iei câte o linguriţă din compoziţia de spanac şi dai drumul conţinutului în zeama care clocoteşte, bineînţeles după ce tragi oala de pe foc. Potriveşti de sare şi piper şi laşi să fiarbă la foc mic încă 5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.