Urda cu marar si smantana

Printeaza

Urda cu marar si smantana din: urda, smantana, unt, marar si sare.

retete

Ingredinte:

  • 400 gr. urda
  • 2 linguri smantana
  • 50 gr. unt
  • marar
  • sare

 

 

 

Mod de preparare

Se pune untul intr-un castron si se freaca cu o lingura de lemn.

Se adauga urda trecuta prin sita, smintina, sare dupa gust si se bate bine cu lingura de lemn pina devine ca o crema.

La sfirsit senamesteca cu mararul. Se aseaza pe farfuria de servit. Se da forma dorita.

Se pastreaza timp de 2-3 ore la rece, dupa care se serveste.

Cine doreste poate adauga ceapa verde, taiata marunt.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.