Supă de pătrunjel

Printeaza

Supă de pătrunjel din: rosii, fructe de iarna, patrunjel, maghiran, cimbru, telina, lamai, castane de apa, stevie.

 

Ingrediente:supe

  • 5 roşii mijlocii
  • ½ cană de fructe de iarnă (măcinate)
  • 1 legătură de pătrunjel
  • ½ – linguriţă de cimbru
  • 3 mlădiţe de ţelină
  • 1 – linguriţă de măghiran
  • 3 lămâi proaspete, stoarse
  • 2 castane de apă chinezeşti
  • ½ linguriţă de stevie dulce

 

 

Mod de preparare:

Amestecă pătrunjelul, ţelina şi roşiile şi mixează, apoi strecoară amestecul.

Adaugă zeama de lămâie, stevia dulce, fructele de iarnă, ierburile şi castanele de apă.

Amestecă bine. Serveşte.

 

Pofta buna!


Supă de dovleac cu chimen

Supa cu chimen si patrunjel

Supa cu chimen si patrunjel din: morcovi, patrunjel, pastarnac, cartof, unt, chimen, crutoane. Ingrediente: 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 1 păstârnac 1 cartof 2 l apă 100 g unt 2 linguri chimen sare crutoane   Mod de preparare: Cureţi legumele, le speli şi le pui pe foc, cu apă. Când sunt bine fierte, strecori zeama. […]

Supa de ciuperci cu tofu

Supa crema cu ciuperci si patrunjel

Supa crema cu ciuperci si patrunjel din: ciuperci, faina, smantana, unt, ceapa, lapte, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete 3 linguri unt o ceapa 2 linguri faina 250 ml supă de legume sau apă 500 ml lapte 2 linguri smântână o legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: In oala de fiert se […]

 

Supa de cartofi cu patrunjel verde

Supa de cartofi cu patrunjel verde

Supa de cartofi cu patrunjel verde din: cartofi, morcovi, patrunjel radacina, telina, pastarnac, ceapa, bulion, oua, ulei, patrunjel verde, sare. Ingrediente: 7- 8 cartofi de mărime medie 2 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel 1 păstârnac eventual 1 felină, 2 cepe, 2-3 roşii coapte sau 2-3 linguri bulion 2 ouă 4 linguri ulei 1 legătură pătrunjel […]

Supa de ciuperci cu ghimbir

Supa de ciuperci cu patrunjel

Supa de ciuperci cu patrunjel din: ciuperci, morcov, patrunjel, ou, ulei, sare, patrunjel radacina. Ingrediente: 1/2 kg ciuperci 1 morcov 1 pătrunjel (rădăcină) 1 ou 2 linguri ulei sare pătrunjel verde   Mod de preparare: Ciupercile crude sunt spălate bine şi tăiate, apoi se călesc (se prăjesc înăbuşit) într-o tigaie până ce se moaie bine. Separat, […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.