Supa cu chimen si patrunjel din: morcovi, patrunjel, pastarnac, cartof, unt, chimen, crutoane. Ingrediente: 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 1 păstârnac 1 cartof 2 l apă 100 g unt 2 linguri chimen sare crutoane Mod de preparare: Cureţi legumele, le speli şi le pui pe foc, cu apă. Când sunt bine fierte, strecori zeama. […]
Supă de pătrunjel
PrinteazaSupă de pătrunjel din: rosii, fructe de iarna, patrunjel, maghiran, cimbru, telina, lamai, castane de apa, stevie.
- 5 roşii mijlocii
- ½ cană de fructe de iarnă (măcinate)
- 1 legătură de pătrunjel
- ½ – linguriţă de cimbru
- 3 mlădiţe de ţelină
- 1 – linguriţă de măghiran
- 3 lămâi proaspete, stoarse
- 2 castane de apă chinezeşti
- ½ linguriţă de stevie dulce
Mod de preparare:
Amestecă pătrunjelul, ţelina şi roşiile şi mixează, apoi strecoară amestecul.
Adaugă zeama de lămâie, stevia dulce, fructele de iarnă, ierburile şi castanele de apă.
Amestecă bine. Serveşte.
Pofta buna!
Supa crema cu ciuperci si patrunjel
Supa crema cu ciuperci si patrunjel din: ciuperci, faina, smantana, unt, ceapa, lapte, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete 3 linguri unt o ceapa 2 linguri faina 250 ml supă de legume sau apă 500 ml lapte 2 linguri smântână o legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: In oala de fiert se […]
Supa de cartofi cu patrunjel verde
Supa de cartofi cu patrunjel verde din: cartofi, morcovi, patrunjel radacina, telina, pastarnac, ceapa, bulion, oua, ulei, patrunjel verde, sare. Ingrediente: 7- 8 cartofi de mărime medie 2 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel 1 păstârnac eventual 1 felină, 2 cepe, 2-3 roşii coapte sau 2-3 linguri bulion 2 ouă 4 linguri ulei 1 legătură pătrunjel […]
Supa de ciuperci cu patrunjel
Supa de ciuperci cu patrunjel din: ciuperci, morcov, patrunjel, ou, ulei, sare, patrunjel radacina. Ingrediente: 1/2 kg ciuperci 1 morcov 1 pătrunjel (rădăcină) 1 ou 2 linguri ulei sare pătrunjel verde Mod de preparare: Ciupercile crude sunt spălate bine şi tăiate, apoi se călesc (se prăjesc înăbuşit) într-o tigaie până ce se moaie bine. Separat, […]
Pofta buna!