Pizza cu blat de vinete din: vanata, oua, cascaval, conserva, pasta de tomate, salam, rosii cherry, sare, piper, ulei. Vanata este o legumă cu o formă alungită, ovală sau rotundă, cu o culoare violet închis, dar poate fi găsită și în alte culori, cum ar fi alb sau verde. Originară din India și Asia de […]
Pizza cu aluat de branza – usor de preparat
PrinteazaPizza cu aluat de branza din: margarina, branza de vaci, telemea, faina, praf de copt, zeama de lamaie, oua, marar, suc de rosii, mezeluri si cascaval.
Ingrediente:
- 1 pachet de margarina
- 300 g branza de vaci
- 100 g telemea
- 1 cana de faina
- 1 plic praf de copt
- zeama de lamaie
- 8 oua
- 2 legaturi de marar
- 500 ml suc de rosii
- 300 g mezeluri
- 200 g cascaval
Mod de preparare:
Din margarina, branza maruntita si faina framanti un aluat la care adaugi praful de copt stins cu putina lamaie.
Intinzi aluatul intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si-l dai la cuptor pana se rumeneste.
Intre timp, pregatesti umplutura: bati bine ouale, apoi adaugi pe rand mezelurile taiate cubulete, cascavalul ras, mararul tocat si sucul de rosii.
Torni compozitia peste aluatul copt si mai dai la cuptor inca 15-20 de minute.
Cand e gata pizza, o lasi sa se raceasca si o tai bucati.
Pofta buna!
poate iti place si:
Sos salsa pentru pizza
Sos salsa pentru pizza din: ulei de masline, ceapa, usturoi, rosii uscate, sos de rosii, oregano, busuioc, dafin, zahar, sare si piper. Sos picant cu ardei Sos iute de ardei Sos de macris cu lamaie Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 1 ceapă mare tocată fin 2-4 căţei de usturoi zdrobiţi 4 căni roşii […]
Aluat crocant de pizza
Aluat crocant de pizza din: drojdie uscata, apa calda, faina alba, faina de porumb, sare si ulei de masline. Ingrediente blat: 1 lingurita cu varf de drojdie uscata 3/4 cana de apa calda(nu fierbinte) 2 cani de faina alba 1/4 cana de faina de porumb un pic de sare 2 linguri de ulei de masline […]
Pofta buna!