Legume asortate murate cu otet din: dovlecei, rosii, mazare, morcovi, telina, ardei, usturoi, marar, otet. Ingrediente: 3 dovlecei 4 roşii mari 450 g mazăre decongelată 2 morcovi un fir ţelină 2 ardei graşi 2 căţei usturoi o legătură mărar un litru oţet sare piper boabe Mod de preparare: Toate legumele se taie şi se […]
Reteta Ghebe la otet
PrinteazaO reteta de ghebe la otet din: ghebe, sare, piper boabe, dafin, otet si usturoi pisat.
Poate te intereseaza si:
- Ciuperci in otet cu rozmarin si piper
- Ciuperci in otet
- Ciuperci brune în oţet balsamic
- Ciuperci la otet
- 5 kg ghebe
- sare
- piper boabe
- coriandru
- dafin
- 500 ml oţet
pentru servit:
- usturoi pisat
Mod de preparare:
Ghebele curăţate se fierb 15 minute în apă cu sare, apoi se scurg.
Oţetul se pune la fiert cu jumătate de litru de apă, două linguri de sare şi condimente.
Se adaugă ghebele şi se toarnă compoziţia fierbinte în borcane.
La servire, adăugăm la fiecare porţie de ghebe un căţel de usturoi pisat.
Poftă bună!
poate iti place si:
Legume asortate murate cu otet
Ghebe in otet cu boabe de mustar si usturoi
Ghebe in otet cu boabe de mustar si usturoi din: ghebe, oţet, apă, sare, zahăr, foi de dafin, boabe de piper, boabe de muştar, usturoi. Ingrediente: 2 kg ghebe 2-3 linguriţe sare 500 ml oţet 500 ml apă 2 linguri sare 2 linguri zahăr pentru marinată foi de dafin boabe de piper boabe de muştar căţei […]
Ghebe în oţet
O reteta simpla si delicioasa de ghebe in otet din: ghebe, apa, otet, sare, piper negru boabe si foi de dafin. Ingrediente: 0, 5 kg ghebe (ciuperci de toamnă) 0,5 l apă 0,5 l oţet de 9 grade 30 g sare piper negru boabe foi de dafin Mod de preparare: Cu vârful cuţitului, curăţă […]
Pofta buna!