Rulada de porc cu sos de ierburi din: muschi de porc, rozmarin, frunze de salvie, cimbru verde, patrunjel, usturoi, ulei, apa, sare si piper. Ingrediente: 1 1/2 pulpa sau muschi de porc 3 tije rozmarin verde 2-3 frunze de salvie 3 tije de cimbru verde 1 legatura de patrunjel 3 catei de usturoi 150 ml […]
Rulada de carne de porc cu mirodenii
PrinteazaRulada de carne de porc cu mirodenii din: carne de porc, apa, sare, piper, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin.
Ingrediente:
- carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra)
- doua cani de apa
- sare
- piper macinat
- usturoi
- boia de ardei dulce
- foaie de dafin
Mod de preparare
Se face un amestec din mirodenii, 2 cani de apa rece, sare, usturoiul se piseaza si se amesteca toate.
Burta se cresteaza un pic se sareaza si se asaza intr-o oala, se toarna amestecul de mirodenii peste carne si se lasa la macerat 3-4 zile la rece.
Dupa ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii se ruleaza carnea si se leaga cu sfoara.
Peste zeama care a ramas cu mirodenii se asaza rulada de carne si se mai adauga apa.
Se fierbe si se lasa la racit in oala.
Se scoate si se da prin boiaua de ardei dulce. Se taie felii si se serverste cu mustar.
Se serveste rece, cu mustar, usturoi sau ceapa
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulada de porc cu sos de ierburi
Rulada de porc cu castane
Rulada de porc cu castane din: pulpa de porc, castane, lapte, paine, unt, orez, iaurt, smantana, boia, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg pulpă de porc miezul de la 1 pâine 1 ou 200 ml lapte 2 linguri ulei 50 g unt 100 ml apă sare piper 200 g castane comestibile orez basmati cu verdeţuri, […]
Rulada din ceafa de porc
Rulada din ceafa de porc din: ceafa de porc, ceapa, mar, cascaval, vin, usturoi, rosii, ardei, ulei. Ingrediente: o bucată de ceafă de porc de 1,5 kg 1 ceapă mare 1 măr acrişor 100 g caşcaval 2 fire de ceapă verde 50 ml vin demisec 2 căţei de usturoi 500 g roşii cherry (sau o […]
Rulada de porc cu prune
Rulada de porc cu prune din: cotlet de porc, prune, bacon, condimente, vin, ulei, zahar, unt, zmeura, struguri, visine. Ingrediente: 200 g cotlet de porc dezosat 200 g prune uscate, fără sâmburi 100 g bacon afumat amestec de condimente (sare, piper alb, boia, chimion măcinat, granule de usturoi) 2-3 linguri ulei de măsline 400 ml vin […]
Pofta buna!