Rulouri de vinete cu cuscus din: vinete, porumb, cuscus, ardei iute, morcovi, ciuperci, rosii, ardei capia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 3 vinete 200 g porumb 100 g cuşcuş 1 ardei iute 100 g morcovi 100 g ciuperci 3 roşii 2 ardei capia 100 ml ulei sare şi piper 1 legătură mărar verde Mod de preparare: […]
Rulouri de paine cu sunca
PrinteazaRulouri de paine cu sunca din: salata verde, apa, paine alb, unt, cascaval, sunca afumata.
Ingredinte:
- o salata verde
- 2 cepe de apa
- o piine alba pentru toast
- 100 g unt
- 4 felii cascaval
- 4 felii sunca afumata
Mod de preparare
O ceapa se taie inele iar cealalta se toaca fin. Painea se despica pe lungime si se indeparteaza o parte din miez.
Se unge pe interior cu unt si se presara ceapa tocata. Pe toata lungimea painii se pun cascaval, sunca si jumatate din salata verde, sare si piper dupa gust.
Se ruleaza cu grija si se infasoara in folie de aluminiu.
Se da la rece o ora. Se taie rulada si se fixeaza fiecare felie cu o scobitoare.
Se serveste ornata cu inele de ceapa
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Rulouri de crab cu legume
Rulouri de crab cu legume din: foi de placinta, carne de crab, dovlecel, telina, morcovi, sos de soia, hasmatuchi, ceapa, ulei. Ingrediente: 8 foi subţiri de plăcintă 250 g carne de crab conservată în suc propriu 1 dovlecel 1 ţelină (rădăcină) 2 morcovi 1 lingură sos de soia hasmaţuchi sau pătrunjel 1 fir de ceapă […]
Rulouri de dovlecel cu susan
Rulouri de dovlecel cu susan din: dovlecei, faina, mustar, supa de pui, cuperci, ceapa, praz, unt, seminte de susan, branza de capra, sare, smantana. Ingrediente: 2-3 dovlecei 3 linguri făină 4 linguriţe muştar 250 ml supă de pui 400 g ciuperci 2 fire ceapă 2 fire praz 1 lingură unt 4-5 linguri seminţe de susan […]
Pofta buna!