Piritele de spanac si omleta

Printeaza

 

O reteta gustoasa de piritele de spanac, omleta, oua, pesmet, marar, patrunjel, ceapa, cascaPiritele de spanac si omletaval, sare, piper si ulei.

Ingrediente:

  • 300 g spanac
  • 6 ouă
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 2-3 linguri caşcaval
  • sare
  • piper
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Speli spanacul, îl tai şi-l căleşti cu ceapa tocată. Baţi 4 ouă cu un praf de sare şi le prăjeşti jumări (omletă) în ulei încins. Scurgi de ulei spanacul călit cu ceapă, toci amestecul (sau îl treci prin maşina de tocat) şi-l amesteci cu omleta mărunţită, mărarul şi pătrunjelul tocate, pesmetul, ouăle crude rămase, caşcavalul ras.

Potriveşti de sare şi piper şi formezi pifteluţe pe care le prăjeşti în ulei încins. Roşiile sub orice formă sunt garnitura preferată în familia mea.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.