Rulouri de pui cu sos de capsuni din: piept de pui, capsuni, cascaval, miere, unt, lamaie, sare, piper, boia. Ingrediente: 1 piept de pui file 250 g căpşune 150 g caşcaval 1 lingură cu miere 1 lingură cu unt 1/2 lămâie sare piper busuioc oregano boia dulce ulei de măsline Mod de preparare: Spală […]
Rulouri din sunca si cartofi
PrinteazaRulouri din sunca si cartofi din: sunca, cartofi, morcov, mazare, sos alb, salata verde, patrunjel.
- 100 gr. sunca slaba
- 2 buc. cartofi fierti
- 1 buc. morcov
- o lingura mazare verde fiarta
- 3 linguri sos alb
- salata verde
- patrunjel
Mod de preparare
Cartofii si morcovii se taie in cuburi, se amesteca cu mazarea, sosul alb si verdeata dupa gust.
Cu aceasta compozitie se umplu feliile de sunca care se ruleaza.
Se servesc pe frunze de salata, eventual cu felii de rosii
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Rulouri de pui cu sos de capsuni
Rulouri de vitel cu jambon
Rulouri de vitel cu jambon din: muschi de vitel, jambon, ulei, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 4 felii muschi de vitel 4 felii jambon crud uscat 100 g cascaval 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Bateţi carnea de viţel cu ciocanul de şniţele pentru a o întinde şi a o subtia, apoi ungeti-o […]
Rulouri cu bacon si branza
Rulouri cu bacon si branza din: ulei de masline, ceapa, bacon, branza, sare, aluat. Ingrediente: 2 lingurite de ulei de masline 2 cepe, feliate 5 felii de bacon, tocat 1 aluat de patiserie 1 ceasca branza, maruntita 1 ceapa, feliata sare Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Adaugati […]
Rulouri de vitel cu parmezan
Rulouri de vitel cu parmezan din: pulpa de vitel, foitaj, vin, usturoi, ulei de masline, rozmarin, salvie, sare, piper, vanata, mozzarella, rosii, jambon, parmezan, busuioc. Ingrediente: 800 g pulpă de viţel 250 g foitaj 1 pahar de vin alb sec 1 căţel de usturoi 4 linguri ulei de măsline extravirgin 50 g sare grunjoasă 1 […]
Pofta buna!