Rulouri din sunca si cartofi

Printeaza

Rulouri din sunca si cartofi din: sunca, cartofi, morcov, mazare, sos alb, salata verde, patrunjel.

 

 

Ingredinte:retete

  • 100 gr. sunca slaba
  • 2 buc. cartofi fierti
  • 1 buc. morcov
  • o lingura mazare verde fiarta
  • 3 linguri sos alb
  • salata verde
  • patrunjel

 

Mod de preparare

Cartofii si morcovii se taie in cuburi, se amesteca cu mazarea, sosul alb si verdeata dupa gust.

Cu aceasta compozitie se umplu feliile de sunca care se ruleaza.

Se servesc pe frunze de salata, eventual cu felii de rosii

 

Pofta buna!

 

 


poate te intereseaza si:

Rulouri de pui cu sos de capsuni

Rulouri de pui cu sos de capsuni

Rulouri de pui cu sos de capsuni din: piept de pui, capsuni, cascaval, miere, unt, lamaie, sare, piper, boia. Ingrediente: 1 piept de pui file 250 g căpşune 150 g caşcaval 1 lingură cu miere 1 lingură cu unt 1/2 lămâie sare piper busuioc oregano boia dulce ulei de măsline   Mod de preparare: Spală […]

 

Rulouri de vitel cu jambon

Rulouri de vitel cu jambon

Rulouri de vitel cu jambon din: muschi de vitel, jambon, ulei, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 4 felii muschi de vitel 4 felii jambon crud uscat 100 g cascaval 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Bateţi carnea de viţel cu ciocanul de şniţele pentru a o întinde şi a o subtia, apoi ungeti-o […]

 

Rulouri cu bacon si branza

Rulouri cu bacon si branza

Rulouri cu bacon si branza din: ulei de masline, ceapa, bacon, branza, sare, aluat. Ingrediente: 2 lingurite de ulei de masline 2 cepe, feliate 5 felii de bacon, tocat 1 aluat de patiserie 1 ceasca branza, maruntita 1 ceapa, feliata sare   Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Adaugati […]

 

Rulouri de vitel cu parmezan

Rulouri de vitel cu parmezan

Rulouri de vitel cu parmezan din: pulpa de vitel, foitaj, vin, usturoi, ulei de masline, rozmarin, salvie, sare, piper, vanata, mozzarella, rosii, jambon, parmezan, busuioc. Ingrediente: 800 g pulpă de viţel 250 g foitaj 1 pahar de vin alb sec 1 căţel de usturoi 4 linguri ulei de măsline extra­virgin 50 g sare grunjoasă 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.