Supa de vita cu fasole verde
Printeaza
O reteta gustoasa de supa de vita cu fasole verde, carne de vita, radacina de patrunjel, morcov, ceapa, faina, smantana, verdeata si sare.
Ingrediente:
- 750 g piept de vacă gras
- 1/2 kg fasole verde
- 1 rădăcină pătrunjel
- 1 morcov
- 2 cepe
- 1 linguriţă făină
- 100 g smântână
- verdeaţă
- sare
Mod de preparare:
Speli carnea, o tai bucăţi şi o pui la fiert în apă cu sare. lei spuma de câte ori e necesar. Cureţi ceapa, morcovul, rădăcina de pătrunjel şi fasolea verde, tai ceapa şi rădăcinoasele mărunt şi fasolea verde în două.
Le adaugi pe toate în oală când carnea este aproape fiartă şi laşi să fiarbă. După ce au fiert toate, adaugi făina desfăcută în puţină apă, smântână potriveşti de sare şi mai dai supa în câteva clocote. La final presari verdeaţa tocată.
Pofta buna!