Peste la cuptor cu fasole si mazare
PrinteazaO reteta delicioasa de peste la cuptor cu rosii, ulei, cartofi, fasole verde, mazare verde, sare, piper si cimbru.
- 1 crap de 1 kg
- 500 g roşii
- 150 ml ulei
- 500 g cartofi
- o mână fasole verde
- 1 mână mazăre verde
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare:
Opăreşti roşiile, le decojeşti şi le tai felii. Cureţi cartofii şi fasolea verde, tai cartofii în sferturi şi rupi fasolea în două. Opăreşti fasolea şi mazărea în apă clocotită cu sare 5 minute.
Cureţi peştele, îl speli, îl presari cu sare şi cu cimbru şi-l aşezi j într-o tavă cu ulei. Pui de jurîmprejur legumele pregătite, mai presari sare şi piper şi dai totul la cuptor pentru 35-40 de minute.
Din când în când stropeşti peştele cu zeama care se formează în tavă.
Peste la cuptor cu fasole si mazare
Pofta buna!