Tigaie picantă cu cartofi și castraveți
PrinteazaTigaie picantă cu cartofi și castraveți din: cartofi, ulei de masline, pepperoni, castraveti, masline, supa instant, marar, sare, piper, ardei iute, parmezan.
Ingrediente:
- 750 g cartofi roșii
- 100 ml ulei de măsline
- 6 ardei pepperoni de la borcan
- 300 g castraveți cornișon
- 125 g măsline verzi
- 250 ml supă instant
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
- 2 ardei iuți roșii
- 50 g parmezan
Mod de preparare:
Cartofii se taie felii pe lung, se spală și se pun într-o tigaie cu ulei de măsline încins.
se prăjesc timp de cca 10 min., în două reprize. ține la cald până se pregătesc și celelalte ingrediente.
toacă 6 ardei. Se taie felii castraveții și se călesc 3-4 min. împreună cu măslinele și ardeii.
adaugă supa instant și cartofii, se acoperă cu un capac și se mai fierb împreună timp de 4-5 min.
sărează și se piperează.
Se toacă mărarul verde; jumătate se amestecă împreună cu legumele din tigaie.
Deasupra se presară parmezan ras și cealaltă jumătate din cantitatea de mărar, amestecat împreună cu câteva rondele de chili.
Pofta buna!