Pate de jumari

Printeaza

Pate de jumari din: jumari de porc, ceapa, untura de porc, piper, mustar, mere, sare si oua.

Ingrediente :

  • 300 g jumări de porc
  • 2 cepe
  • 1 lingură untură de porc
  • piper
  • 2 linguri muştar
  • 2 mere
  • 2 ouă
  • sare

 

Mod de preparare:

Pate de jumari: Fierbi ouăle tari şi le tai cubuleţe. Speli merele, le cureţi de coajă şi le dai pe răzătoarea mică.

Treci jumările şi ceapa prin maşina de tocat, apoi le amesteci cu untura, muştarul, merele, ouăle, sărezi şi piperezi după gust.

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • pateu de jumari
  • pateu din jumari de porc
  • pate de jumari

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.