Rulada vesela

Printeaza

Rulada vesela din: carne tocata de porc, pulpa de porc, carnati cabanos, oua, ardei gras, cepa, sare si ulei.

Ingrediente:

  • 500 g carne tocată de porc
  • 500 g pulpă de porc
  • 2 cârnaţi cabanos
  • 3 ouă fierte
  • 3 ardei graşi diferit coloraţi
  • 3 cepe
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Rulada vesela: Căleşti carnea tocată 10 minute, apoi adaugi ceapa, mai căleşti 5 minute împreună şi le dai deoparte.

Cureţi ardeii, îi tai cubuleţe, îi amesteci cu tocătura de carne, ouăle tăiate mărunt, sare şi piper.

Tai carnea în două felii mari, pe care le baţi bine, ca pentru şniţel.

Intinzi folie de aluminiu, pui o felie de pulpă, torni 1/2 din compoziţia cu carne, pui un cabanos, rulezi întâi, apoi strângi rulada cu tot cu folie şi o strângi la capete. La fel procedezi şi cu cea de-a doua bucată de pulpă.

Torni uleiul peste rulade, le acoperi 3/4 cu apă şi le dai la cuptor pentru 30 de minute.

Aduci la masă însoţite de salată din morcov, praz şi ceapă, ulei şi condimente după gust.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.