Frigarui de porc cu vinete si sos din: sunca de porc, vin, ceapa, patrunjel, coriandru, vinete, ardei iuti, rosii in suc, ulei, sare, piper, ardei capia, conopida, varza. Ingrediente: 600 g şuncă de porc feliată 200 ml vin alb sec o ceapă albă o legătură de pătrunjel 4 g coriandru măcinat două vinete o ceapă […]
Musaca de vinete cu carne de porc si vita din: carne tocata porc cu vita, ceapa, ulei, usturoi, vinete, unt, cascaval, rosii, ardei, sare, coriandru, oregano, piper. Ingrediente: 400 g carne tocata porc cu vită 1 ceapa mare 100 ml ulei 3 căţei de usturoi 2-3 vinete medii 1 lingură unt pentru tava 100 g […]
Mancare de vinete cu carne de porc din: vinete, carne de porc, ceapa, pasta de rosii, supa de carne, rosii, usturoi, ulei, cascaval, ardei, sare, piper. Ingrediente: 2 vinete potrivite 500 g carne de porc 2 cepe mari 3 linguri pasta de rosii 400 ml supa strecurata de carne 2 rosii bine coapte 2 catei […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.