Aripi de pui cu taietei de orez din: aripi de pui, taietei, ciuperci, mazare, porumb, oua, faina, boia, sare, piper, ulei. Ingrediente: 5 aripi de pui 200 g tăiţei de orez 300 g ciuperci 200 g mazăre 100 g boabe de porumb din conservă 2 ouă 100 g făină 2 linguri de apă o linguriţă […]
Aripioare cu orez si ciuperci
PrinteazaAripioare cu orez si ciuperci din: aripioare de pui, sare, boia dulce, oregano, zeama de lamaie, orez, ciuperci pleurotus, ulei de masline, piper.
Ingrediente:
- 500 g aripioare
- sare
- boia dulce
- oregano
- 100 ml zeamă de lămâie
- 200 g orez
- 300 g ciuperci pleurotus
- 100 ml ulei de măsline
- piper măcinat
Mod de preparare:
Amesteci într-un bol zeama de lămâie, 1 lingură de ulei de măsline, boia, oregano și puțină sare.
Cu acest amestec ungi aripioarele și le păstrezi în frigider pentru 1 oră.
Le coci la foc iute, întorcându-le pe ambele părți sau le poți prăji în baie de ulei.
Cureți și speli ciupercile, le tai cubulețe și le înăbuși în uleiul rămas.
Adaugi orezul și stingi cu supa caldă de legume, iar după ce s-au um at boabele de orez, sărezi și condimentezi după gust.
Sunt bune lângă un pahar de bere.
Pofta buna!
poate iti place si:
Aripi de pui cu taietei de orez
Aripioare pane in aluat de bere si garnitura de orez
Aripioare pane in aluat de bere si garnitura de orez din: aripioare de pui, oua, faina, bere, sare, piper, ulei, orez, ardei gras, ceapa rosie si ciuperci. Ingrediente: 6 aripioare de pui doua oua 4-5 linguri faina 250 ml bere sare piper pentru prajire 250 ml ulei pentru granitura: 100 g orez un ardei gras […]
Pofta buna!