Racitura de coada de vita cu oua de prepelita
PrinteazaO reteta delicioasa de racitura de coada de vita, oua de prepelita, sare, piper, oase de vita si usturoi.
- 1 coadă de vită
- 2-3 oase de vită
- sare
- piper
- 4-5 căţei de usturoi
- 10 ouă de prepeliţă pentru decor
Mod de preparare:
Speli ouăle şi le pui la fiert pentru 5-7 minute. Speli bine oasele şi coada de vită şi le pui la fiert în apă rece cu puţină sare. lei spuma ori de câte ori se formează şi o fierbi, până ce carnea se desprinde de pe oase.
Adaugi usturoiul pisat şi amesteci bine. Cureţi de coajă ouăle, le aşezi într-un castron, desfaci carnea de pe oase şi o pui peste ouă, iar deasupra torni zeama de piftie trecută prin sită.
Pofta buna!