Puneţi într-un pahar 4 cl sirop de rodii, 3 cuburi de gheaţă şi o felie de lămâie. Turnaţi apoi câte 100 ml suc de portocale şi ananas.
Cocktail Cobbler
PrinteazaCocktail Cobbler din: sherry, zahar, portocala, ananas. Un cocktail vechi din anii 1800 care poate fi preparat folosind lichior sau vin de mai multe feluri.
Un cocktail este un fel de băutură amestecată, care conține unul sau mai multe tipuri de alcool și arome și unul sau mai multe lichioruri, sucuri de fructe, sosuri, miere, lapte, smântână sau condimente etc.
Cocktailul a devenit popular în timpul prohibiției din SUA. În timpul acesteia, arta amestecării băuturilor a devenit din ce în ce mai necesară pentru a masca gustul alcoolului casnic.
Ingrediente:
- 120 ml sherry
- 1 lingura zahar
- 1 felie portocala
- 2 felii ananas, cuburi
Mod de preparare:
Adaugati fructele in shaker si agitati bine. Incorporati restul ingredientelor si agitati impreuna cu gheata.
Turnati in pahare si garnisiti cu fructe, dupa preferinta. Se poate servi cu paiul.
Cobbler este considerata poate prima bautura care a fost servita cu paiul, iar daca in vremea noastra folosirea paiului este ceva obisnuit va puteti inchipui ce ciudat parea in anii 1800.
Ingredientele perfecte pentru a obtine un cobbler savuros sunt gheata si fructele, chiar daca acest cocktail este considerat poate unul banal.
Savurati!
Calitate – slab alcoolizat Bază alcoolică – nici una Pahar – goblet mare Categorie – Wine drinks Decoraţiune – fructe diferite şi câteva paie Se serveşte la orice oră Ingrediente: 5-6 cl Sherry Oloroso câteva picături de sirop de rodii câteva picături de Orange Bitter o lingură de zahăr pudră sifon Preparare: […]
Savurati!