Supa de vin cu crutoane

Printeaza

Supa de vin cu crutoane din: vinr, ciorba, sare, piper, alune, zahar, galbenus, smantana si crutoane.

Ingrediente:

  • 1/4 1 vin
  • 1/2 l de ciorbă tare
  • sare
  • piper
  • alună indiană
  • puţin zahăr
  • 1 gălbenuş
  • 1/8 l smântână
  • 4 linguri de crutoane

 

 

Mod de preparare:

Supa de vin cu crutoane: Intr-un vas fierbem o supă consistentă, conform principiului ge­neral. Adăugăm vinul, condimentele şi smântână cu gălbenuşul şi le fier­bem împreună.

Două felii de pâine albă le tăiem cubuleţe, le prăjim în unt pănă devin aurii, le adăugăm apoi în supa pe care o servim.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.