Supa de peste cu crutoane

Printeaza

O reteta de supa de peste cu crutoane din: capul si maruntaiele unui crap, apa, unt, faina, galbenus, smantana, sare, piper, nucsor tamaios si frunze de patrunjel.

Ingrediente:Supa de peste cu crutoane

  • 1 – 1/2 l apă
  • capul şi măruntaiele unui crap
  • 50 gr verdeţuri (rădăcini)
  • 50 gr unt
  • 50 gr făină
  • 1 gălbenuş
  • 1/8 l smântână
  • sare
  • piper
  • nucşor tămâios,
  • frunze de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Capul şi măruntaiele de peşte se fierb conform principiului general. Strecurăm supa, adăugăm legumele tăiată tăiţei şi fierte înăbuşit în prea­labil în unt.

Carnea de peşte dezosată o adăugăm la fel în supă. După aceea, aşezăm supa cu gălbenuşul amertecat cu smântână şi cu con­dimentele. Se recomandă ca adaos crutoane.

Supa de peste cu crutoane

Supa de peste cu crutoane

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.