Pulpa de miel cu aroma de busuioc

Printeaza

Pulpa de miel cu aroma de busuioc din: pulpa de miel, nuci de pin, busuioc, usturoi, masline, sare, piper, cartofi, ardei grasi, rosii.

Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc.

De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.

Carnea de miel este, de asemenea, destul de grasă, ceea ce poate fi un lucru bun sau rău, în funcție de preferințele și nevoile nutriționale ale fiecărei persoane.

În general, carnea de miel are un conținut ridicat de grăsimi saturate și colesterol, ceea ce o face o opțiune mai puțin sănătoasă decât carnea slabă de pui sau de curcan.

Cu toate acestea, atunci când este consumată cu moderație, carnea de miel poate face parte dintr-o dietă sănătoasă și echilibrată.

retete

Ingrediente:

  • 1.3 kg pulpa de miel
  • 4 linguri nuci de pin
  • 50 gr busuioc proaspat
  • 2 catei usturoi, tocat
  • 75 gr masline, fara samburi
  • Sare si piper
  • 500 gr cartofi
  • 2 ardei grasi, cuburi
  • 2 cepe rosii, feliate

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 220C. Maruntiti impreuna nucile, busuiocul, usturoiul si maslinele si omogenizati.

Asezonati cu sare si piper. Ungeti carnea de miel cu pasta de busuioc. Rulati si prindeti cu sfoara.

Asezati carnea intr-o tava si dati la cuptor 10 minute. Reduceti temperatura la 180C si rumeniti inca 40 de minute.

Scoateti din cuptor si adaugati legumele, amestecati usor sa se imbine cu sosul din tava si dati inapoi la cuptor inca 40 de minute.

Transferati carnea pe un platou si lasati sa se odihneasca.

Serviti preparatul cald.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Pulpa de miel invelita in usturoi verde

Pulpa de miel invelita in usturoi verde

Pulpa de miel invelita in usturoi verde din: pulp de miel, usturoi verde, ulei, vin, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 bucată pulpă de miel (din spate) 3 legături usturoi verde 300 ml ulei 2 pahare vin alb 1 căpăţână de usturoi sare piper alb măcinat   Mod de preparare: Cureţi şi pisezi usturoiul. Pulpa de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.