Muschiulet umplut cu amestec de carne

Printeaza

O reteta delicioasa de muschiulet umplut cu amestec de carne din: muschiulet de porc, amestec de carne si condimente pentru carnati, prapur de porc, sare, piper si frunze de patrunjel.

Ingrediente:Muschiulet umplut cu amestec de carne

  • doi muşchiuleţi de porc
  • amestec de carne şi condimente pentru cârnaţi
  • prapur de porc
  • sare
  • piper
  • frunze de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Muschiuleţilor li se face o gaură longitudinală cu un cuţit lung. Apoi gaura se lărgeşte cu degetele şi se umple cu amestecul de carne pentru cârnaţi. Se întinde o bucată suficient de mare de prapur ce se sărează, piperează şi decorează cu frunze de pătrunjel în care se înveleşte muşchiuleţul ca într-o clătita.

Dichisit astfel se dă la cuptor într-o tavă de cozonac cu puţină apă şi vin până se rumeneşte. Se poate servi tăiat felii, fie cald cu legume fierte şi murături, fie rece cu muştar alături de o cană cu vin roşu în ambele cazuri.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.