Tocana de curechi

Printeaza

O reteta delicioasa de tocana de curechi din: carne de porc, varza murata, untura, ceapa, boia, piper, dafin, vin, pasta de tomate si smantana.

Ingrediente:Tocana de curechi

  • 150 g carne de porc proaspătă pentru fiecare persoană
  • 300 g varză murată tocată
  • untură
  • o ceapă
  • boia
  • piper
  • dafin
  • un pahar cu vin
  • pastă de tomate
  • smântână

 

Mod de preparare:

Se căleşte într-o cratiţă de tuci, în untură, ceapa tocată şi se colorează cu boia. Se adaugă carnea şi varza şi se căleşte în continuare, având grijă să nu se ardă. Adăugăm pasta de tomate, vinul şi condi­mentele. Dăm cratiţa la cuptor până se rumeneşte tocana deasupra. Se serveşte cu smântână şi ardei iute, alături de mămăligă vârtoasă sau de pâine proaspătă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.