Fursecuri glazurate cu alune
PrinteazaFursecuri glazurate cu alune
Ingrediente:
- 250 g unt nesărat
- 500 g făină
- 125 g zahăr
- 250 g alune
- zahăr vanilat
- un praf de sare
- 200 g ciocolată de menaj
Mod de preparare:
Freci untul cu zahărul până ce s-a topit zahărul. Adaugi faina, alunele, vanilia şi sarea şi amesteci până ce totul este omogenizat. Dai coca la frigider pentru 1 oră.
Pe o suprafaţă presărată cu făină, întinzi aluatul într-o foaie nu foarte groasă, de circa 1 cm. Tai rondele cu ajutorul unui pahar pe care îl treci prin făină.
Tapetezi cu hârtie de copt tava cuptorului, pui fursecurile şi le dai la cuptor pentru 25-30 de minute până devin maronii. Topeşti ciocolata şi o torni apoi pe fiecare fursec. Decorezi cu alune tăiate.
Fursecuri glazurate cu alune
Pofta buna!